Home Noord-Brabant Den Bosch Mogelijke inbreker na zoektocht aangetroffen in tuin

Mogelijke inbreker na zoektocht aangetroffen in tuin

De politie heeft vrijdagochtend rond 4.45 uur een 16-jarige jongen uit Rosmalen aangehouden in een tuin aan de Kleine Veer in ‘s-Hertogenbosch. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een inbraak in een woning aan de Zeewaardin.

Even daarvoor kwamen de bewoners aan bij hun woning en viel het op dat er licht brandde Ook werd gezien dat er twee onbekende personen in het huis aanwezig waren, die er vervolgens vandoor gingen via de achtertuin. Daarop werd de politie gewaarschuwd. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er was ingebroken en werd in de omgeving een uitgebreide zoektocht gestart naar de daders, waarbij onder meer een helikopter werd ingezet. Vanuit die helikopter werd gezien dat iemand zich schuil hield in een tuin aan de Kleine Veer. Agenten op de grond troffen de verdachte aan, waarop hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…