Home Noord-Brabant Den Bosch Vrouw mishandeld bij straatroof

Vrouw mishandeld bij straatroof

Een 59-jarige vrouw uit Drunen werd woensdagmiddag rond 16.45 uur op het Mercatorplein in Den Bosch door een jongeman op een fiets bruut aangevallen. Hij probeerde haar handtas weg te nemen maar toen zij de tas stevig vasthield heeft de dader haar meerdere malen met een vuist in het gezicht geslagen. De dader fietste hierna zonder tas weg. De vrouw was dermate toegetakeld dat ze naar het ziekenhuis werd overgebracht voor controle. Hier bleek ze onder andere een gescheurde lip te hebben en moest deze in het ziekenhuis worden gehecht.

Van de dader is het volgende signalement bekend. Het gaat om een man met een licht getinte huid en is tenger van postuur. Hij is ongeveer 1.70 m lang en is rond de 20 jaar. Hij had een zwarte jas aan met daaronder vermoedelijk een witte sweater met een capuchon. De dader fietste op een donkere damesfiets met een fietstas aan de rechterzijde.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Mishandeling Buitenpepersdreef ‘s-Hertogenbosch

Goed nieuws, deze zaak is opgelost. De verdachte heeft zich na de uitzending van Bureau Br…