Home Noord-Brabant Den Bosch Verdachte van mishandeling en bedreiging aangehouden

Verdachte van mishandeling en bedreiging aangehouden

Een man van 21 jaar uit Vlijmen is maandagochtend aangehouden omdat hij een leeftijdsgenoot geslagen en met een mes bedreigd zou hebben. Dat gebeurde dinsdagavond 16 april rond 19.00 uur op het Plein. De verdachte zou het 21-jarige slachtoffer uit Nieuwkuijk daar eerst op zijn gezicht hebben geslagen. Daarna had hij hem met een mes bedreigd en was er vandoor gegaan. Beide mannen kennen elkaar. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie waarna de verdachte maandagochtend rond 6.00 uur werd opgepakt in een woning in ‘s-Hertogenbosch. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Mishandeling Buitenpepersdreef ‘s-Hertogenbosch

Goed nieuws, deze zaak is opgelost. De verdachte heeft zich na de uitzending van Bureau Br…