Home Noord-Brabant Den Bosch Streetrave in 's-Hertogenbosch voorkomen

Streetrave in 's-Hertogenbosch voorkomen

De politie heeft zaterdag samen met de gemeente, openbaar ministerie en tal van andere partners, een streetrave voorkomen. De organisatoren werden vooraf door de gemeente opgeroepen om de straatrave af te blazen. De politie trof voorbereidingen om een dergelijk evenement te beëindigen. Rond 12.30 uur verzamelden verschillende groepen mensen zich nabij het station. Ze werden door de aanwezige politie aangesproken en weggestuurd.

Een 21-jarige Bosschenaar die hier niet aan voldeed werd aangehouden. Een 27- jarige man uit Hilversum werd aangehouden, omdat hij zich niet kon legitimeren en een 21-jarige Belg, omdat hij een aantal gripzakjes harddrugs bij zich had. Daarnaast heeft de politie op twee verschillende plekken in de stad geluidsapparatuur in beslag genomen. De politie zette onder andere agenten, ME, bikers en hondengeleiders in. Het doel van de politie-inzet was het verhinderen of beëindigen van de streetrave en het handhaven van de openbare orde.

via Streetrave in ‘s-Hertogenbosch voorkomen | politie.nl.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…