Home Noord-Brabant Den Bosch Piratenweekend bij AquaFun Sportiom

Piratenweekend bij AquaFun Sportiom

In het weekend van 27 en 28 april is het piratenweekend bij AquaFun Sportiom. Alle kinderen die verkleed als piraat bij de entree van Sportiom komen, krijgen een verrassing. Tijdens dit weekend kunnen kinderen leren schatduiken, worden er schepen gebouwd en er is een springkussen aanwezig. Alle kinderen mogen tijdens dit weekend voor één keer hun opblaaskrokodil meebrengen.

Op zaterdag 27 april worden er tussen 12.00 uur en 15.00 uur gratis schatduiklessen aangeboden door duikschool Dive Action. Zondag 28 april worden er vanaf 14.30 uur in het wedstrijdbad ‘piratenschepen’ gebouwd. Degene die het mooiste piratenschip kan maken en er daadwerkelijk mee naar de overkant kan varen wint de competitie. Op deze dag is er ook een springkussen voor de kinderen. Om het weekend geheel in thema te maken wordt er piratenmuziek gedraaid.

Zaterdag 27 april geeft duikschool Dive Action gratis snorkel- en duikclinics voor alle leeftijden. Voortijdig inschrijven is niet nodig.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Voortvluchtige man gepakt na achtervolging

Donderdagavond hield de politie in de Kempenlandstraat een 22-jarige man aan. Aan de arres…