Home Noord-Brabant Den Bosch Grote hennepkwekerij aangetroffen aan De Schorpioen

Grote hennepkwekerij aangetroffen aan De Schorpioen

Dinsdagochtend ontmantelde de politie in een bedrijfspand aan De Schorpioen in Den Bosch een hennepkwekerij. Agenten telden totaal 1863 hennepplanten, die nagenoeg oogstrijp waren. Ze stonden in een professionele plantage, waarvoor de stroom illegaal werd afgetapt. In het pand werden aanwijzingen gevonden dat er al eerdere oogsten waren geweest. Er werd niemand aangehouden. De politie doet onderzoek naar de verantwoordelijken voor de kwekerij. De aangetroffen kweekapparatuur werd in beslag genomen en de planten werden vernietigd.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Geld en vuurwapens gevonden bij verdachte huiselijk geweld

Zaterdagavond hielden we een Bosschenaar aan die verdacht werd van huiselijk geweld. In zi…