Home Noord-Brabant Den Bosch Man met vuurwapen aangehouden

Man met vuurwapen aangehouden

De politie heeft donderdag in Rosmalen een man van 45 jaar zonder bekend woonadres aangehouden omdat hij een vuurwapen bij zich had. Kort voor 17.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat de verdachte op de Oude Engelenseweg in ‘s-Hertogenbosch een andere man met een wapen zou hebben bedreigd. Daarna was hij in een auto gestapt en weggereden. Op basis van het kenteken van de wagen zijn agenten naar de woning van de eigenaar in Rosmalen gegaan. Toen ze daar in de buurt waren, zagen ze de bewuste auto rijden. Op de Nieuwstraat stopte de wagen waarna bestuurder en auto werden gecontroleerd. In de wagen troffen de agenten een vuurwapen aan. Dat is in beslag genomen en de automobilist is kort voor 18.00 uur aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal. Het wapen is in beslag genomen.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Geld en vuurwapens gevonden bij verdachte huiselijk geweld

Zaterdagavond hielden we een Bosschenaar aan die verdacht werd van huiselijk geweld. In zi…