Home Gelderland Apeldoorn Vrouw aangehouden voor insluiping in woning

Vrouw aangehouden voor insluiping in woning

De politie heeft dinsdagmiddag een 33-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden voor insluiping in een woning. De vrouw was rond 12.30 uur met een smoes een woning aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn binnengekomen. De 71-jarige bewoner vertrouwde het niet en toen naast de vrouw nog twee vrouwen zijn woning binnenkwamen, schreeuwde hij om hulp en vluchtte het drietal. Een gealarmeerde buurman wist de 33-jarige vrouw tot de komst van de politie vast te houden. De andere twee personen wisten te ontkomen.

De politie heeft de vrouw overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek is ingesloten. De politie heeft de insluiping in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Wat bij de insluiping is weggenomen wordt nog onderzocht.

Eén van de personen die wist te ontkomen was een getinte vrouw van rond de 50 jaar oud. Ze droeg een hoofddoek en een lange zwarte jas en is rond de 1.65 meter lang.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Geld en vuurwapens gevonden bij verdachte huiselijk geweld

Zaterdagavond hielden we een Bosschenaar aan die verdacht werd van huiselijk geweld. In zi…