Home Noord-Brabant Den Bosch Verdachten aangehouden voor meerdere straatroven

Verdachten aangehouden voor meerdere straatroven

De politie hield dinsdag rond 13.30 uur in een woning een 24-jarige man uit Waalwijk aan. Hij wordt ervan verdacht, samen met anderen, betrokken te zijn geweest bij meerdere (pogingen) van straatroven, gepleegd in februari. De politie hield in een eerder stadium al vier verdachten aan. Het gaat om jongens uit ‘s-Hertogenbosch van 15 (2x), 16 jaar en 17 jaar.

Zo werd op 22 februari rond 15.50 uur op de Copernicuslaan een 16-jarige fietser uit Den Bosch onder bedreiging van een taser beroofd van zijn mobiele telefoon. Iets soortgelijks, maar dan later in de avond, overkwam een 39-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch. In het Westerpark aan de Oude Vlijmseweg werd hij bedreigd door meerdere personen maar kon het slachtoffer gelukkig wegkomen. Bij een van de verdachten werd een taser in beslag genomen. De politie is nog niet klaar met het onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…