Home Noord-Brabant Den Bosch Man rijdt veel te hard over de A2

Man rijdt veel te hard over de A2

Een automobilist reed op maandagavond veel te hard en raakte zijn rijbewijs kwijt. Rond 18.35 uur surveilleerden agenten in een onopvallende politiewagen over de Rijksweg A2. Ter hoogte van Nieuwegein werden zij met een pittige snelheid ingehaald door een automobilist. Zij gingen achter de automobilist aan en klokten hem op 169 km/u, terwijl daar een maximumsnelheid van 100 km/u geldt. Zij gaven de man, 28 jaar oud en afkomstig uit Den Bosch, een stopteken. Tegen de Boschenaar is proces-verbaal opgemaakt en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Twee verdachten aangehouden na steekincident Den Bosch

Vrijdagavond 24 september vond er een steekincident plaats bij een woning aan de Hudsonlaa…