Home Noord-Brabant Den Bosch Politie zoekt meisjes die onzedelijk betast zouden zijn

Politie zoekt meisjes die onzedelijk betast zouden zijn

De politie is op zoek naar één of meer meisjes die woensdagmiddag onzedelijk zoud(en) zijn betast bij de Arena in Den Bosch. Kort voor 15.00 uur kreeg de politie de melding dat een straatmuzikant bij de Arena een vrouw onzedelijk had betast. De 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats was inmiddels aangesproken door medewerkers van Stadstoezicht en de beveiliging. Gewaarschuwde agenten hebben de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden met een proces-verbaal. De politie heeft van getuigen gehoord dat de man rond 15.00 uur bij de Arena ook één of meer meisjes onzedelijk zou hebben betast. Daarvan is nog geen aangifte gedaan.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Bosch – Noodlottig ongeval doodsoorzaak 3-jarig meisje

De doodsoorzaak van het 3 jaar oude meisje bij een kinderdagverblijf aan de Empelseweg in …