Home Noord-Brabant Den Bosch Arrestatie op verdenking poging brandstichting en bedreiging

Arrestatie op verdenking poging brandstichting en bedreiging

In zijn woning in ‘s-Hertogenbosch is donderdagochtend rond 3.20 uur 37-jarige man aangehouden. Hij zou rond middernacht gedreigd hebben de woning in brand te steken. De gewaarschuwde politie ging direct ter plaatse om de verdachte aan te houden, maar die zag kans om te ontkomen. Een tijdje later bleek de verdachte weer terug te zijn in de woning en werd hij alsnog opgepakt. Hierbij bedreigde hij een agent. De man zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…