Home Noord-Brabant Den Bosch Overval op juweliersstand in de Brabanthallen

Overval op juweliersstand in de Brabanthallen

In de nacht van donderdag op vrijdag is een stand in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch overvallen door enkele mannen. In de hal was tot donderdagavond laat een evenement geweest. In die hal had een juwelier een stand opgebouwd en had daar zijn waren uitgestald. Om half vier kwamen drie of vier mannen de hal binnen en bedreigden de aanwezige bewakers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Ze pakten horloges en andere sieraden uit de vitrines en gingen er met de buit vandoor. De politie werd direct gebeld maar heeft de overvallers niet meer kunnen vinden. Het is nog onduidelijk hoe de mannen zijn vertrokken. Een gedeelte van de hal en van de parkeerplaats is direct hermetisch afgesloten voor het onderzoek wat opgestart is. De politie tast nog in het duister naar de daders.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Getuigen gezocht van ontploffing

De politie zoekt getuigen van een ontploffing aan de Acaciasingel in ’s-Hertogenbosch. Ron…