Home Noord-Brabant Den Bosch Vrouw steekt ex-vriend in hand bij ruzie

Vrouw steekt ex-vriend in hand bij ruzie

De politie heeft zondagochtend rond 0.45 uur in haar woning in Rosmalen een 21-jarige vrouw aangehouden na het steken van haar 25-jarige ex-vriend. Kort daarvoor kwam bij agenten een melding binnen dat ze de man uit Rosmalen op de Oude Baan in zijn hand zou hebben gestoken met een aardappelschilmesje.

De twee zouden een conflict hebben gehad in de relationele sfeer. Onderweg naar zijn woning kwam de man er in de auto achter dat zijn ex achter hem aan reed. Nadat hij op de Oude Baan stopte, parkeerde ook de vrouw haar auto. Toen zij was uitgestapt zou ze geprobeerd hebben om een autoband van de Rosmalenaar lek te steken. Direct daarna zou ze stekende bewegingen met het mesje hebben gemaakt in zijn richting. Hij zou geprobeerd hebben om zichzelf met zijn handen te beschermen en liep daarbij meerdere sneeën in zijn hand op. Het slachtoffer heeft zich bij een dokter aan zijn verwondingen moeten laten behandelen. De vrouw ging er na het voorval vandoor, maar kon door de gealarmeerde politie in haar woning worden aangehouden. Ze is meegenomen naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…