Home Noord-Brabant Den Bosch Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling

Drie verdachten aangehouden voor zware mishandeling

De politie heeft drie jongens uit Den Bosch van 17 (2x) en 19 jaar aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van een zware mishandeling op het Taxandriaplein, gepleegd op 1 januari rond 0.10 uur. Ze zouden toen betrokken zijn geweest bij de mishandeling van een 19-jarige stadsgenoot.

Hij zou toen gestoken zijn en liep een snijwond op in een arm. De wond moest in het ziekenhuis gehecht worden. Het slachtoffer deed hierna aangifte van de mishandeling. Het slachtoffer en een van de daders zijn bekenden van elkaar. Een van de 17-jarige verdachten meldde zich afgelopen maandagmiddag op het politiebureau, de andere op woensdagmorgen. De 19-jarige verdachte werd dinsdagmiddag rond 16.50 uur aangehouden op het Taxandriaplein. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Jonge wizzkids zetten hun digitale talent in tijdens re_B00TCMP

Op 25 november organiseerden de politie, gemeenten, Openbaar Ministerie en het Regiobureau…