Home Limburg Brunssum Limburgse inbrekers opgepakt bij Den Bosch

Limburgse inbrekers opgepakt bij Den Bosch

Dinsdag rond 02.00 uur werden twee Limburgse mannen (18 jaar uit Brunssum en 20 jaar uit Nieuwstadt) op de rijksweg A59 bij Den Bosch aangehouden omdat ze verdacht worden van een inbraak in de garage van een woning aan het Schout van Hanswijkplein in de Brabantse hoofdstad.

De mannen werden betrapt en gingen er in een auto vandoor. Ze bleken in de garage te hebben ingebroken en een ruit van een auto te hebben vernield. Een getuige ging nog achter de verdachten aan. De gealarmeerde politie startte direct een zoektocht naar de verdachten en agenten zagen het omschreven voertuig rijden op de Larenweg. Nadat het verdachte voertuig de A59 was opgereden kreeg de bestuurder een stopteken, waaraan hij voldeed. Het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau en de auto werd in beslag genomen. Daarin lagen inbrekerswerktuigen enkele andere goederen waarmee de mannen mogelijk aan de inbraak te linken zijn. Ook deze spullen werden in beslag genomen. Het is nog niet duidelijk of er goederen uit de garage werden gestolen.

Laad meer Brunssum

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…