Home Noord-Brabant Den Bosch Arrestatie in onderzoek naar pinnen met gestolen bankpas

Arrestatie in onderzoek naar pinnen met gestolen bankpas

In een woning in Tilburg is dinsdagochtend rond 9.30 uur een 16-jarige jongen uit Rijsbergen aangehouden. Hij wordt verdacht van het rollen van de bankpas van een 72-jarige vrouw uit Rosmalen op 12 december van het afgelopen jaar, waarmee vervolgens geld is gepind.

De vrouw liep destijds met haar rollator in winkelgebied de Vreeburg toen ze aangesproken werd door een haar onbekende jongen die haar naar de weg vroeg. Toen ze even later haar route vervolgde bleek haar pinpas te zijn gestolen. Met de pas is vervolgens geld van haar rekening gehaald. De politie in Rosmalen onderzoekt ook of de verdachte betrokken is bij soortgelijke zaken in Drunen, Etten-Leur, Rijen, Oosterhout en Nieuwegein tussen 7 september en 12 december van het afgelopen jaar. De verdachte is in verzekering gesteld.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …