Home Noord-Brabant Den Bosch Man aangehouden voor vernielingen

Man aangehouden voor vernielingen

Op aangeven van een ooggetuige kon de politie donderdagmorgen rond 3.15 uur op de Zuid Willemsvaart in Den Bosch, ter hoogte van de van Berckelstraat, een 24-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aanhouden. Hij wordt verdacht van het bekrassen van een geparkeerde auto en het omver gooien van een afgesloten fiets in de Tolburgstraat. De verdachte kon zich niet legitimeren en werd daarop aangehouden. Hij pleegde daarop verzet bij zijn aanhouding en schold de agenten uit. Uit onderzoek blijkt dat de auto, geparkeerd aan de Zuid Willemsvaart was bekrast. Inmiddels is de eigenaar van het voertuig in kennis gesteld en zal aangifte komen doen. De fiets had verder geen zichtbare schade. De verdachte werd ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Den Bosch

Geef een antwoord

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Explosie bij voordeur woning ‘s-Hertogenbosch

Een bewoner aan de Zirkoon in ‘s-Hertogenbosch is vannacht rond kwart voor 1 hevig geschro…