Home Noord-Brabant Den Bosch Jongen aangehouden voor mishandelen zus

Jongen aangehouden voor mishandelen zus

Een 16-jarige jongen is maandag rond 10.50 uur in zijn woning door de politie aangehouden. Hij zou kort daarvoor tijdens een ruzie een 27-jarige zus uit ‘s-Hertogenbosch ter hoogte van de woning hebben mishandeld.

Hij zou haar aan haar haren hebben getrokken en hebben geschopt en geslagen. Ze alarmeerde de politie die haar buiten de woning opving. Kort hierna kon de jongen in de woning worden aangehouden. Hij werd ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Bosch – Noodlottig ongeval doodsoorzaak 3-jarig meisje

De doodsoorzaak van het 3 jaar oude meisje bij een kinderdagverblijf aan de Empelseweg in …