Home Noord-Brabant Den Bosch Ricoh betrekt nieuw hoofdkantoor in Paleiskwartier

Ricoh betrekt nieuw hoofdkantoor in Paleiskwartier

Ricoh Nederland heeft afgelopen week haar nieuwe hoofdkantoor in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch betrokken. Het nieuwe hoofdkantoor is een plek voor ideeën, kennisuitwisseling en teamwork. Carol Dona, CEO van Ricoh Nederland zegt: “Na twintig jaar waren we toe aan een verandering van onze werkplek en van ons visitekaartje. Onze dienstverlening is in de loop van de tijd veranderd van het leveren van apparatuur op het gebied van documentmanagement en printen naar een dienstverlenende rol in het optimaliseren van complete informatie- en it-processen in grote en kleine organisaties. Ons nieuwe kantoorpand gebruiken we als een ‘living showroom’ waar we onze eigen dienstverlening integreren en op die manier voor zowel medewerkers als bezoekers toegankelijk en zichtbaar maken.”

Duurzaamheid
Bij de ontwikkeling en bouw van Belvedère speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zowel op het gebied van materiaalkeuze en energiehuishouding in het pand. Maar ook als het gaat om mobiliteit van haar medewerkers, zet Ricoh flinke stappen om haar voetafdruk te beperken. Doordat het nieuwe pand zich vlak bij het centraal station bevindt, worden medewerkers en bezoekers gestimuleerd om meer met het openbaar vervoer te reizen. Carol Dona: “We zijn al negen jaar op rij benoemd als een van de 100 meest duurzame bedrijven ter wereld. Naast het verduurzamen van onze eigen organisatie, zijn onze diensten er ook op gericht de organisaties van klanten te verbeteren. Voor ons is dit aspect dan ook vanzelfsprekend erg belangrijk.”

Grootste ‘Facewall’-3D mapping in Europa op 7 en 8 maart
Ricoh gelooft dat haar medewerkers het verschil maken, zeker wanneer gebruik gemaakt wordt van de collectieve verbeeldingskracht. Op 7 en 8 maart a.s. zal daarom de ingebruikname van Ricoh’s nieuwe hoofdkantoor met onze eigen medewerkers en inwoners van ‘s Hertogenbosch ingeluid worden. Middels een unieke 3D video mapping van 36×24 meter op het nieuwe pand van Ricoh, de grootste projectie in deze soort ooit in Europa, stelt Ricoh zichzelf en haar medewerkers voor. Op beide dagen tussen 19 en 22 uur is de projectie bij het hoofdkantoor van Ricoh aan de Magistratenlaan 2 in ’s-Hertogenbosch voor belangstellenden toegankelijk.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…