Home Noord-Brabant Breda Breda – Gezocht – diefstal met geweld – Duurstedestraat – Breda

Breda – Gezocht – diefstal met geweld – Duurstedestraat – Breda

Een 16-jarige jongen uit Breda is dinsdag 21 november jl. nabij het winkelcentrum de Burcht, aan de Duurstedestraat door twee jonge daders op gewelddadige wijze beroofd van zijn scooter, een Gilera Runner. De daders bedreigden hem met een vuurwapen en een mes. Een 19-jarige Bredanaar werd de volgende dag als verdachte aangehouden. Hij zou met het vuurwapen gedreigd hebben. Hij zit vast. We zijn echter nog op zoek naar de 2e dader. Ook is het vuurwapen nog niet terecht.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …