Home Noord-Brabant Breda Zeeland-West-Brabant – Politie waarschuwt voor oplichterstruc, helpt u mee deze waarschuwing te delen?

Zeeland-West-Brabant – Politie waarschuwt voor oplichterstruc, helpt u mee deze waarschuwing te delen?

“Goedemiddag, u spreekt met Jan de Vries van de politie. Ik bel om u te waarschuwen. Er zijn namelijk inbrekers actief bij u in de buurt. Heeft u geld of sieraden in huis? Ik kan helpen uw waardevolle spullen in veiligheid te brengen.” Dit is iets wat wij als politie nooit doen! Ten eerste bellen we mensen niet op over dit soort zaken. Bovendien bieden we nooit aan te helpen met het veilig bewaren van waardevolle spullen. We willen oudere mensen dan ook waarschuwen voor deze oplichterstruc die we de laatste tijd vaker zien voorkomen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda / Oosterhout – Dronken automobilist raakt rijbewijs kwijt nadat hij dronken vriend ophaalt bij politie

Een 29-jarige automobilist uit Oss werd zondag 10 december op de Nieuwe Bredase Baan in Br…