Home Noord-Brabant Breda Vermist – Jacqueline Vree

Vermist – Jacqueline Vree

Is in overspannen toestand van huis vertrokken onbekend waarheen. Mogelijk naar familie in Duitsland, Leverkusen. Heeft mogelijk een Duits paspoort bij zich. Geen geld of telefoon. Heeft op 30-12-2019 nog telefonisch contact opgenomen met haar man en gezegd dat alles goed met haar ging. Onbekend is waar zij zit of vanwaar zij belde. Zij is slank, blank, brildragend, kort donkerblond-grijs haar, 1.68 m lang, schoenmaat 39, praat Nederlands met een Duits accent, blauw-grijze ogen, draagt een roze fleecevest, grijze broek, donkerblauwe schoenen, zwarte wollen muts, kleur jas onbekend, swatch horloge, staafjes als oorsieraad.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Waalwijk, Loon op Zand, Breda, Kaatsheuvel, Helmond – Overvallers, woninginbrekers en autodief in Bureau Brabant

Bureau Brabant besteedt maandag 27 januari 2020 veel aandacht aan een woningoverval in Hel…