Home Noord-Brabant Breda Breda – Hulpbehoevende oudere vrouw slachtoffer van behulpzame buur

Breda – Hulpbehoevende oudere vrouw slachtoffer van behulpzame buur

Politiemensen hebben maandagochtend 30 september 2019 in haar woning een 59-jarige vrouw uit Breda buiten heterdaad aangehouden op verdenking van verduistering. De vrouw wordt ervan verdacht tussen 1 maart 2018 en 1 februari 2019 ruim 80.000 euro te hebben gestolen van een 75-jarige hulpbehoevende buurvrouw, voor wie zij onder andere boodschappen deed. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft ze haar slachtoffer volledig weten te isoleren. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg / Waalwijk – Man (45) wordt tweemaal aangehouden op een dag

Een 45-jarige man uit Tilburg maakte het vrijdag 24 januari wel heel bont. Eerst werd hij …