Home Noord-Brabant Breda Breda – Roosendaler belandt met auto tegen boom en verzet zich bij arrestatie

Breda – Roosendaler belandt met auto tegen boom en verzet zich bij arrestatie

Een 47-jarige Roosendaler heeft zich afgelopen nacht flink misdragen. Hij reed in een auto zonder rijbewijs, negeerde een stopteken en reed met zeer hoge snelheden door het centrum daarbij gevaar veroorzakend voor andere weggebruikers. Uiteindelijk reed hij met zijn auto in de Haagse Beemden tegen een boom. Tijdens zijn arrestatie verzette hij zich flink. Ook beledigde hij de agenten, gedroeg zich recalcitrant tegen de artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis en weigerde daar bloed af te staan.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Verdachte fietsdiefstal dankzij alerte getuige aangehouden

De politie heeft maandag 15 augustus 2022 omstreeks 18.30 uur op het Burgemeester Stekelen…