Home Noord-Brabant Breda Breda – GHB verslaafde man door het lint

Breda – GHB verslaafde man door het lint

Een 27-jarige Bredanaar is zondag 4 augustus 2019 aan het eind van de middag op de Boeimeersingel compleet door het lint gegaan. Hij sprong voor auto’s en sloeg en schopte wild om zich heen. Agenten die ter plaatse kwamen werden door hem aangevallen. Hij was vermoedelijk zwaar onder invloed van GHB. Er werd pepperspray ingezet. Uiteindelijk lukte het om hem onder controle te krijgen, op een brancard te leggen en hem in een ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Hardleerse dronken automobilist rijdt zonder rijbewijs

Een 36-jarige man uit Poppel (B) is afgelopen nacht op de Langestraat aangehouden ter zake…