Home Noord-Brabant Breda Breda – Getuige zet politie op spoor van doorrijder

Breda – Getuige zet politie op spoor van doorrijder

Een 37-jarige Bredanaar is zondag 28 juli 2019 omstreeks 01.20 uur dankzij een alerte getuige in de woning van zijn vriendin in de wijk het Ginneken aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. Hij heeft geen rijbewijs en had kennelijk zonder haar toestemming haar auto meegenomen en daarmee een aanrijding veroorzaakt. Aan het bureau gedroeg hij zich erg recalcitrant en weigerde medewerking te verlenen aan de ademanalyse.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven/Helmond – Elf aanhoudingen bij voetbalwedstrijd

Voor, tijdens en na de wedstrijd FC Eindhoven-Helmond Sport was het vrijdagavond onrustig …