Home Noord-Brabant Breda Breda – Man aangehouden na steekincident

Breda – Man aangehouden na steekincident

Een 19-jarige Rotterdammer is zondag 9 juni 2019 omstreeks 18.00 uur tijdens een muziekevenement op het Chasséveld door de beveiliging aangehouden omdat hij een andere bezoeker met een mes gestoken zou hebben. Het slachtoffer, een 36-jarige man uit Teteringen, raakte slechts licht gewond en kon na behandeling zijn weg vervolgen. De verdachte werd overgedragen aan de politie. Hij is vastgezet. In totaal werden bij verschillende incidenten op en rondom het evenement zeven verdachten aangehouden.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg, Rotterdam – Gezocht – Valse sms Rabobank en pinfraude in Tilburg

Een 31-jarige vrouw ontving op 15 juli een SMS van de Rabobank. Haar betaalpas diende verv…