Home Noord-Brabant Breda Breda – Vijf arrestaties in het uitgaanscentrum Breda

Breda – Vijf arrestaties in het uitgaanscentrum Breda

Agenten belast met het horecatoezicht hebben afgelopen nacht in het uitgaanscentrum van Breda vijf arrestaties verricht, drie keer vanwege een mishandeling en twee keer ter zake het verstoren van de openbare orde. De dienders werkten nauw samen met het SOS team (Sterk Op Straat) Zij spreken stappers vroegtijdig aan en schakelen bij escalatie de horecapolitie in. Volgens de agenten verliep de zaterdagavond in een hele goede sfeer, maar na 01.00 uur kwamen er meldingen van opstootjes en lastige personen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Gewelddadige telefoondiefstal in Breda

Een 33-jarige man uit Enschede is op zondag 14 juli 2019 omstreeks 05.00 uur in het centru…