Home Noord-Brabant Breda Breda/ Tilburg – Keuren zonder bekeuren

Breda/ Tilburg – Keuren zonder bekeuren

Ben je er niet zeker van dat jouw auto of bromfiets voldoet aan de belangrijkste technische eisen, zoals constructiesnelheid, spiegels, remmen of richtingaanwijzers? Heb je lichte schade aan je auto en twijfel je over de technische staat? Twijfel je of de uitlaat niet te veel geluid maakt, de donkere folie op de ruiten eigenlijk wel mag of dat die mooie spoiler wel is toegestaan….wacht dan niet langer! Zaterdag 18 mei kun je in Breda en Tilburg terecht bij Team Verkeer van de politie. We keuren dan zonder te bekeuren!

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Gezocht – Zwartrijder mishandelt conductrice

Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrij…