Home Noord-Brabant Breda Breda – Verdachte doorrijding meldt zich met advocaat op politiebureau in Breda

Breda – Verdachte doorrijding meldt zich met advocaat op politiebureau in Breda

Een 27-jarige Bredanaar heeft zich aan het begin van de avond met zijn advocaat gemeld op het politiebureau aan de Mijkenbroek in Breda. De man kwam bij de recherche in beeld als verdachte van de doorrijding zondagavond 28 april 2019 op de Hamdijk in Breda. Daarbij raakte een 79-jarige vrouw zwaar gewond. Met toestemming van de officier van justitie is hij buiten heterdaad aangehouden en ingesloten. De recherche kwam de verdachte mede door tips op het spoor. Eerder op de dag werd in verband met het onderzoek al een auto in beslag genomen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …