Home Noord-Brabant Breda Breda – Verkeersruzie loopt uit op opzettelijke aanrijding en geweld

Breda – Verkeersruzie loopt uit op opzettelijke aanrijding en geweld

Een verkeersruzie is zaterdagavond op de kruising van de Vlaszak en Boschstraat helemaal uit de hand gelopen. Een 22-jarige Bredanaar zou met zijn auto opzettelijk tegen een bromfiets gereden zijn waardoor de 19-jarige bestuurder en zijn 20-jarige vriend op de grond vielen. Daarna zou de automobilist samen met de zijn 16-jarige bijrijder de twee slachtoffers enkele keren hard geschopt hebben. Hierna zijn ze in hun auto gestapt en weggereden. Ze werden op de Stationslaan gelokaliseerd en door de politie aangehouden.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Italiaan vervoert 34 kilo cocaïne in verborgen ruimte

De politie hield donderdagmiddag 23 januari een 33-jarige Italiaanse automobilist vlakbij …