Home Noord-Brabant Breda Breda – Gezocht – Slachtoffer verkeersongeval zwaar gewond, veroorzaker doorgereden

Breda – Gezocht – Slachtoffer verkeersongeval zwaar gewond, veroorzaker doorgereden

De politie onderzoekt een ernstig verkeersongeval in Breda Noord, waarbij zondagavond een voetganger, een 79-jarige vrouw, werd aangereden en zwaar gewond raakte. De automobilist, die de aanrijding veroorzaakte, reed door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Vanwege de ernst van haar letsel heeft de officier van justitie besloten om camerabeelden van de aanrijding direct vrij te geven. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844, anoniem tippen kan ook via 0800-7000.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Hondsbrutale straatrover steelt scooter en portemonnee

Een 17 jarige Bredanaar is vrijdag tegen middernacht van zijn scooter en portemonnee beroo…