Home Noord-Brabant Breda Breda, Etten-Leur, Oosterhout – Acht verdachten verhoord in onderzoek naar internetoplichting

Breda, Etten-Leur, Oosterhout – Acht verdachten verhoord in onderzoek naar internetoplichting

In een onderzoek naar oplichtingspraktijken heeft de politie van het district De Baronie deze week in totaal acht verdachten verhoord. Het merendeel van de verdachten was uitgenodigd om een verklaring te komen afleggen, één verdachte is woensdag thuis gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Tijdens de zogenoemde districtelijke Cyberweek werkten rechercheurs met het taakaccent Cybercrime aan een grote hoeveelheid zaken waarbij sprake was van oplichting via Marktplaats en één zaak waarbij sprake was van fraude met een betaalverzoek van de bank, verstuurd via Whatsapp.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Driebergen, Liempde – MDMA met straatwaarde van ongeveer 10 miljoen aangetroffen in huurbus

De politie heeft dinsdag 10 december op de A2 ter hoogte van Liempde in een huurbus 400 ki…