Home Noord-Brabant Breda Breda/ Kapelle – Veel informatie verzameld tijdens start project Piggyback

Breda/ Kapelle – Veel informatie verzameld tijdens start project Piggyback

Belastingdienst, Douane, politie, FIU, Kamer van Koophandel, OM en de Federale politie in België hebben deze week de handen in een geslagen bij de start van project Piggyback. Ook verschillende gemeenten, het RIEC en de Taskforce Brabant-Zeeland namen deel aan de actie. De verschillende diensten informatie verzameld over bedrijven uit de fruitbranche die mogelijke betrokken zijn bij het smokkelen van cocaïne. Letterlijk betekent piggybacking het meerijden op iemands rug.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Verdachte van babbeltrucs aangehouden

Agenten hebben vrijdagmiddag 20 september een 45-jarige man aangehouden. Hij wordt verdach…