Home Noord-Brabant Breda Breda – Politie doet onderzoek naar bestuurder blauw bestelbusje

Breda – Politie doet onderzoek naar bestuurder blauw bestelbusje

De melding dinsdagmiddag dat een elfjarig meisje op de Ginnekenweg was aangesproken door een mogelijke kinderlokker in een blauw busje, heeft geleid tot veel verontruste berichten op sociale media met name in Whats App groepen in het Ginneken. Ook worden veel kentekens van blauwe busjes die door de wijk rijden aan de politie doorgegeven. De politie benadrukt dat het goed is om oplettend te zijn en het voorval met kinderen te bespreken. Het incident wordt onderzocht.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Man rijdt op gestolen scooter

Een 44-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden op verdenking van heling. Hij reed op …