Home Noord-Brabant Breda Prinsenbeek – Dronken spookrijder door de politie aangehouden

Prinsenbeek – Dronken spookrijder door de politie aangehouden

Een 24-jarige Poolse automobilist is zondag 5 augustus 2018 omstreeks 01.00 uur op de A16 aangehouden ter zake het rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag. Agenten hadden gezien dat de bestuurder met zijn voertuig ter hoogte van het knooppunt Princeville spookrijdend in noordelijke richting reed. Uiteindelijk keerde de bestuurder om in de berm tot stilstand te komen. Een arts heeft bloed afgenomen om het alcoholpromillage vast te laten stellen.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Gezocht – Account webwinkel gehackt

Op 14 december kwam het slachtoffer er achter dat haar account van een webwinkel was gehac…