Home Noord-Brabant Breda Roosendaal, Breda – Gezocht – Serie overvallen in Roosendaal en Breda

Roosendaal, Breda – Gezocht – Serie overvallen in Roosendaal en Breda

Kort na elkaar werden in Roosendaal op maandag 18 december 2017 drie overvallen gepleegd Rond 21.45 uur vond de eerste overval plaats op een tankstation aan de Antwerpseweg. Rond 23.10 uur was het prijs bij een pizzabedrijf aan de Boulevard. Twee uur later was een fastfoodrestaurant aan de Takspui aan de beurt. Op donderdag 28 december 2017 was het opnieuw raak. Er werden twee pizzabedrijven overvallen, om 22.10 uur een zaak op de Nieuwe Markt in Roosendaal en om 22.50 uur in Breda een horecabedrijf op het Graaf Hendrik III-plein. De recherche gaat er inmiddels vanuit dat het steeds om dezelfde dader gaat

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Samenwerkende overheid controleert industrieterrein Kruisstraat

Afgelopen dinsdag 20 november controleerden medewerkers van de gemeente ’s-Hertogenbosch e…