Home Noord-Brabant Breda Breda – Opnieuw aandacht in Opsporing Verzocht voor heftige doorrijding in Breda

Breda – Opnieuw aandacht in Opsporing Verzocht voor heftige doorrijding in Breda

Opsporing Verzocht besteedt vanavond opnieuw aandacht aan de doorrijding die de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 plaats vond ter hoogte van de Adriaan van Bergenstraat – Hoge Brug. Een 34-jarige man uit Breda werd tijdens het oversteken aangereden. Hij raakte zwaar gewond. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte reed door en vervolgde zijn weg over de Nieuwe Prinsenkade. In de uitzending wordt de stand van zaken van het onderzoek bekend gemaakt. Ook worden camerabeelden getoond waarop te zien is dat de auto waarmee de aanrijding plaats vond bij een garagebedrijf wordt geparkeerd.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Gezocht – Slachtoffer pinfraude ruim 4000 euro armer

Wie herkent de man op de foto? Hij wordt verdacht van pinfraude. Met de gestolen pinpas we…