Home Noord-Brabant Breda Breda – Man zwaar gewond na aanrijding op zebrapad, beelden in Opsporing Verzocht

Breda – Man zwaar gewond na aanrijding op zebrapad, beelden in Opsporing Verzocht

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 7 november aanstaande aandacht aan de doorrijding die de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2017 plaats vond ter hoogte van de Adriaan van Bergenstraat – Hoge Brug. Een 34-jarige man uit Breda werd tijdens het oversteken aangereden. Hij raakte zwaar gewond. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte reed door en vervolgde zijn weg over de Nieuwe Prinsenkade. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en naar mensen die meer weten over de doorgereden bestuurder en diens auto.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…