Home Noord-Brabant Breda Breda, Bavel en Geertruidenberg – Opnieuw bejaarden slachtoffer geworden van babbeltruc

Breda, Bavel en Geertruidenberg – Opnieuw bejaarden slachtoffer geworden van babbeltruc

Opnieuw zijn bejaarde mensen het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Babbeldieven sloegen woensdag op zeker drie plaatsen toe. De politie roept u op om in gesprek te gaan met senioren die u dierbaar zijn om hen te wijzen op dit laffe delict, de slinkse wijze waarop babbeldieven te werk gaan en de maatregelen die u zelf kunt treffen om te voorkomen dat u of uw dierbare het slachtoffer wordt. Op onze website (www.politie.nl/themas/babbeltruc.html) hebben we er informatie en filmpjes van staan. Toch het slachtoffer geworden? Schaamt u zich niet en neem zo snel mogelijk contact op met de politie.

Lees verder

Laad meer Breda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…