Home Noord-Brabant Breda Lekker eten en drinken maar niet kunnen betalen

Lekker eten en drinken maar niet kunnen betalen

De politie hield woensdagavond 26 juni 2013 rond 23.45 uur in Breda 46-jarige man aangehouden op verdenking van flessentrekkerij.

De man had die avond gegeten en gedronken in een horecagelegenheid in de Vismarktstraat. Toen hij de rekening kreeg, bleek dat hij deze niet kon betalen. De man werd door de portier aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte gaf aan dat hij dakloos was en geen geld had. Vermoedelijk heeft de man al eerder bij andere restaurants in Nederland hetzelfde feit gepleegd. De man werd na zijn aanhouding ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…