Home Noord-Brabant Breda Twee mannen aangehouden op verdenking poging inbraak

Twee mannen aangehouden op verdenking poging inbraak

Twee mannen zijn afgelopen nacht aangehouden in de omgeving van Hilvarenbeek. Zij worden ervan verdacht die nacht te hebben geprobeerd in te breken in een tuinmeubelzaak in Weert. De politie ging rond 02:30 uur naar het pand aan de Roermondseweg omdat een inbraakalarm was afgegaan. In de omgeving spraken ze met een getuige die een auto opvallend in de buurt had gezien. De informatie werd doorgegeven aan de politie in Brabant die de auto later die nacht kon controleren. De twee inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een man (19) uit Breda en een man (17) uit Teteringen.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…