Home Noord-Brabant Breda Politie houdt tweede verdachte aan voor gewapende overval

Politie houdt tweede verdachte aan voor gewapende overval

De politie heeft dinsdagochtend een 29-jarige man uit Breda aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een gewapende overval, op maandag 3 december 2012, op een woning aan de Verzetsheldenlaan in Eindhoven. Daarbij raakte de bewoner gewond nadat hij uit een raam sprong toen hij op de vlucht ging voor de twee overvallers. Op 5 december 2012 werd al een eerste verdachte, een 21-jarige vrouw uit Breda, aangehouden. De tweede verdachte is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Twee personen beroofd van telefoons

Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in Breda. Er zijn nog geen verdachten a…