Home Noord-Brabant Breda Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Dankzij een oplettende getuige kon de politie in Breda in de nacht van zondag op maandag rond 03.00 uur op heterdaad een auto-inbreker aanhouden. De getuige meldde dat hij op de Sterrenkroos een verdachte persoon had gezien, waarna de politie op de fiets de wijk inging om poolshoogte te nemen. Op de Watermunt zag een agent een man uit een geopende Audi personenauto komen die voldeed aan het opgegeven signalement. Toen hij de agent zag, ging de verdachte er vandoor in de richting van de Moeraszegge, waar hij werd tegengehouden door een andere politieagent. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

In de buurt van de openstaande auto troffen de agenten een geïntegreerd navigatiesysteem en de stuurkolom plus airbag van een Audi aan. De verdachte, een 26-jarige man uit Breda, bleek bovendien in het bezit te zijn van diverse inbrekerswerktuigen. Die spullen zijn in beslag genomen.

De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. De eigenaar van de auto heeft zich maandag 6 mei bij de politie gemeld en aangifte gedaan.

 

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…