Home Noord-Brabant Breda Vrouw beledigt agenten

Vrouw beledigt agenten

Agenten van het veelplegersteam hebben donderdagavond rond 20.00 uur op de Tramsingel in Breda een 41-jarige vrouw aangehouden voor belediging. Zij schold de agenten uit. Ook haar metgezel werd aangehouden. De vrouw, een bekende van de politie, zat achterop de fiets bij een man. Zij reden over de Tramsingel. De agenten herkenden de vrouw en wisten dat zij gezocht werd voor een aantal openstaande boetes. Zij probeerde te ontvluchten op de fiets maar kon door een van de agenten worden achterhaald na een korte sprint. Daarna schold zij de agenten uit in het bijzijn van omstanders en beledigde zij hen. Zij werd geboeid omdat zij probeerde weg te komen.

Intussen werd ook de 39-jarige man aangehouden na identificatie. De man bleek nog een gevangenisstraf open te hebben staan. Hij wilde niet meewerken bij zijn aanhouding en ook hij is daarop in de boeien geslagen. Het tweetal is ingesloten op het bureau aan de Mijkenbroek.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Twee personen beroofd van telefoons

Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in Breda. Er zijn nog geen verdachten a…