Home Noord-Brabant Breda Kinderwagens als bergplek

Kinderwagens als bergplek

Twee winkeldieven dachten woensdag 1 mei dat hun kinderwagens prima bergplekken waren voor gestolen spullen. Dat bleek niet zo te zijn, want beveiligingspersoneel van een elektronicawinkel aan de Kruisvoort hield het tweetal omstreeks 12.30 uur aan op verdenking van winkeldiefstal.

Het stel, een 41-jarige man uit Oosterhout en een 35-jarige vrouw, was met hun drie jonge kinderen aan het winkelen en trok daarbij de aandacht van het personeel. Bij de kassa werd het gezin gecontroleerd en toen bleek dat ze in de kap van de kinderwagen die de man reed drie screenbeschermers voor mobiele telefoons hadden verborgen. In de kinderwagen die de vrouw reed, trof de beveiligingsmedewerker een beschermhoes voor de mobiele telefoon (een zogenaamde slim case) aan. De spullen hadden een totale waarde van 55 euro.

De man en de vrouw zijn aangehouden en overgedragen aan de politie. Die heeft het hele gezin meegenomen naar het politiebureau, waar de beide volwassenen een verklaring hebben afgelegd. Daarna zijn ze weer in vrijheid gesteld. Tegen het stel wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…