Home Noord-Brabant Breda Motorrijder gewond na ongeval

Motorrijder gewond na ongeval

Een 25-jarige motorrijder is gewond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval op de Vincent van Goghlaan in Breda. Een bestuurder van een personenauto (18) reed woensdagavond 24 april rond 22.30 uur over de Van Goghlaan en wilde linksaf de Oranjeboomstraat inrijden. Hij reed rustig op de kruising en zag de moorrijder van rechts aankomen. Hij dacht nog voorlangs te kunnen maar zag op het laatste moment dat niet meer lukte. Ondanks dat hij remde raakte hij de motorrijder toch, die voorop zijn motorkap reed. Deze kwam ten val en liep daarbij schaafwonden op. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…