Home Noord-Brabant Breda Winkeldief houdt zich niet aan schorsende voorwaarden

Winkeldief houdt zich niet aan schorsende voorwaarden

Een 21-jarige Bredanaar is dinsdagmiddag in een supermarkt op de Cypresstraat betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag dat hij twee verpakte varkenshaasjes onder zijn jas stopte en niet afrekende bij de kassa. Het vlees heeft een waarde van 12,89 euro. Op het politiebureau bleek hij dat hij eerder was aangehouden en vastgezet voor een strafbaar feit. Hij was op schorsende voorwaarden door de rechter-commissaris vrijgelaten. Door het plegen van de winkeldiefstal heeft hij zich daaraan niet gehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…