Home Noord-Brabant Breda Hennepkweker vraagt bijstandsuitkering aan

Hennepkweker vraagt bijstandsuitkering aan

In een woning op de Lage Kant in Breda is dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen. In de ouderslaapkamer stonden in een kweektent 28 planten. In een van de andere slaapkamers stonden 22 planten in een pot. De politie ging ter plaatse na een melding van een ambtenaar van de gemeente van de afdeling Toezicht en Handhaving. Zij controleerden de woonsituatie van de bewoner omdat die recent een bijstandsuitkering had aangevraagd. Zij troffen de kweektent met planten aan en informeerden daarna de politie. De 31-jarige bewoner werd aangehouden.

Laad meer Breda

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Twee personen beroofd van telefoons

Zondagavond heeft er een straatroof plaatsgevonden in Breda. Er zijn nog geen verdachten a…